Eclisse kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Tyylikästä käytännöllisyyttä

Etusivu  >>  Tyylikästä käytännöllisyyttä

Seinän sisään liukuvat liukuovet ovat raikas ja moderni sisustuselementti.

Tyylikästä käytännöllisyyttä

Seinän sisälle liukuvat väliovet ovat jo itsessään säväyttävä, koko rakennukselle raikkaan ja modernin ilmeen antava sisustuselementti. Liukuovijärjestelmä on edistyksellinen ratkaisu myös toiminnallisesti, sillä se tarjoaa runsaasti uusia vaihtoehtoja tilojen suunnitteluun.
Liukuovella lisää vapautta sisustamiseen

Perinteiselle saranaovelle on varattava lattiatilaa ovilevyn kääntymistä varten. Avattuna se puolestaan peittää osan väliseinästä, mikä rajoittaa esimerkiksi huonekalujen tai sisustuselementtien sijoittelua. Sama ongelma koskee pinta-asenteista liukuoveakin – jos ovilevy liukuu väliseinän päälle, on esimerkiksi taulujen ripustaminen mahdotonta. Lisäksi se ei ole tiivis, jolloin äänieristys on lähes olematon ja valo pääsee ikävästi ovenraosta läpi.

Seinän sisään liukuva väliovi ratkaisee kaikki nämä ongelmat. Se maksimoi sisustus- ja asumiskäytössä olevan lattia- ja seinäpinta-alan määrän – äänieristyksestä tinkimättä. Arviomme mukaan esim. 100 m2 -kokoisessa asunnossa voidaan saada jopa 8 m2 lisää käyttötilaa käyttämällä seinän sisään liukuvia liukuovia perinteisten saranallisten väliovien sijaan.

Tarpeen mukaan avaruutta tai yksityisyyttä

Seinän sisään liukuva liukuovi on erinomainen ratkaisu avaruuden tunnun luomiseen ja tilojen yhtenäisyyden lisäämiseen niin pienissä kuin suuremmissakin asunnoissa. Avattuna ovilevy on piilossa seinän sisällä, jolloin kaksi tilaa yhdistyy saumattomaksi yhdeksi suureksi huoneeksi. Ratkaisu on kynnyksetön, joten kulku tilasta toiseen on täysin esteetöntä.

Suljettuna liukuovi tarjoaa saman rauhan ja tilajaon kuin perinteisetkin ovet. Kätevä ratkaisu mahdollistaa esimerkiksi lasten yhteisen leikkihuoneen jakamisen kädenkäänteessä kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi.