Toimitusehdot

YLEISET EHDOT
TILAAMINEN
HINNAT
TILAUKSEN MAKSAMINEN
TOIMITUS
TOIMITUKSEN VASTAANOTTAMINEN
REKLAMAATIO
PERUUTTAMISOIKEUS JA TUOTTEIDEN PALAUTUS
TAKUU
YLIVOIMAINEN ESTE
ERIMIELISYYDET


YLEISET EHDOT

Nämä ehdot koskevat osoitteessa eclisse.muotolevy.fi sijaitsevassa verkkokaupassa tapahtuvaa kaupankäyntiä. Eclisse.muotolevy.fi on Muotolevy Oy:n (y-tunnus 0935790-3) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Muotolevy Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Sitova kauppasopimus osapuolien välille syntyy, kun Muotolevy Oy on sähköpostitse vahvistanut asiakkaan verkkokaupassa tekemän tilauksen. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka löytyvät osoitteesta eclisse.muotolevy.fi.


TILAAMINEN

Tilaus tehdään verkkokaupassa, osoitteessa eclisse.muotolevy.fi. Tilauksen tekeminen ei edellytä asiakkaalta rekisteröitymistä verkkokauppaan. Tilaajan tulee olla tilaushetkellä 18 vuotta täyttänyt. Tilauksen yhteydessä, tilaajan tulee ilmoittaa nimi, toimitusosoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero. Tilaajan antamat asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa muotolevy.fi/tietosuojaseloste.


HINNAT

Voimassa oleva hinta on tilaushetkellä verkkokaupassa esillä oleva hinta. Lopullinen ja osapuolia sitova kokonaishinta, toimituskuluineen, näkyy tilausvaiheessa verkkokaupan yhteenvetosivulla. Tilauksen hinta sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Jos hinta laskee tilauksen maksamisen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Mikäli toimitusosoite sijaitsee Lapissa tai saaristossa, poikkeaa toimitusmaksu verkkokaupasta esitetystä toimitusmaksusta. Näissä tapauksissa toimitusmaksu sovitaan erikseen asiakkaan ja Muotolevy Oy:n välillä. Lisätietoja toimitusmaksuista näille alueille saa lähettämällä kyselyn asiasta sähköpostitse osoitteeseen eclisse@muotolevy.fi.


TILAUKSEN MAKSAMINEN/MAKSUEHDOT

Tilaus maksetaan luottokortilla, laskulla tai verkkopankin kautta tilaamisen yhteydessä. Emme tallenna luottokortin numeroita maksun yhteydessä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.


TOIMITUS

Toimitus tapahtuu Manner-Suomessa välille Hanko – napapiiri, painorajoittamattomille ja kuorma-autolla ajettavan tien varteen. Mahdolliseen tilapäiseen painorajoituksen ylittämiseen, asiakkaan kuuluu kysyä poikkeuslupaa paikalliselta tiemestarilta. Muille alueille toimitus sovitaan Muotolevy Oy:n kanssa tapauskohtaisesti. Lisätietoja toimituksista muille alueille saa lähettämällä kyselyn asiasta sähköpostitse osoitteeseen eclisse@muotolevy.fi.

Toimitusehtona on kuljetus maksettuna nimettyyn määräpaikkaan (CPT, Incoterms 2010). Muotolevy Oy ei vastaa toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä johtuvista välillisistä kustannuksista.

Toimitusaika on 1-8 viikkoa tilatuista tuotteista riippuen. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilausvahvistuksella. Vahvistettava toimitusaika tarkoittaa tuotteiden lähtöpäivää Muotolevy Oy:n varastolta. Kuljetusliike sopii tilaajan kanssa jakelun tarkasta aikataulusta.


TOIMITUKSEN VASTAANOTTAMINEN

Asiakkaan on oltava vastaanottamassa tuotteita kuljetusliikkeen kanssa sovittuna toimitusajankohtana. Toimitus ei sisällä tuotteiden sisäänkantoa. Ennen kuin toimitus kuitataan vastaanotetuksi, on pakkaus tarkistettava päällisin puolin kuljetusvaurioiden varalta. Jos pakkauksen havaitaan ulkoisesti vaurioituneen, on tarkistettava ovatko tuotteet vaurioituneet. Jos tuotteet ovat vaurioituneet, vaurio on kirjattava rahtikirjaan ennen tuotteiden kuittaamista vastaanotetuiksi. Vauriot pitää myös valokuvata.


REKLAMAATIO

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä, vaurioitunut tai virheellinen tuote, tulee siitä viipymättä tehdä reklamaatio Muotolevy Oy:lle, kuitenkin viimeistään 5 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. Reklamaatio tehdään sähköpostitse osoitteeseen eclisse@muotolevy.fi. Reklamaation mukana on toimitettava kuva väärästä, vaurioituneesta tai virheellisestä tuotteesta. Reklamaation liitteenä on oltava myös kopio tilausvahvistuksesta. Lisäksi kuljetusvauriotapauksissa, reklamaatioon on liitettävä kuva rahtikirjasta, johon on kirjattu vastaanoton yhteydessä esille tulleet vauriot. Otamme tilaajaan yhteyttä virheen korjaamiseksi. Muotolevy Oy ei vastaa väärin toimitetusta, vaurioituneesta tai virheellisestä tuotteesta johtuvista välillisistä kustannuksista.


PERUUTTAMISOIKEUS JA TUOTTEIDEN PALAUTUS

Varastotuotteiden osalta, joiden toimitusaika verkkokaupassa on viisi arkipäivää, asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen eclisse@muotolevy.fi. Muotolevy Oy ei hyväksy kokonaisuuksina myytävien tuotepakettien osittaista palauttamista. Mikäli tavarat on luovutettu asiakkaalle, vastaa asiakas palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista, jotka ovat 75 euroa (sisältäen alv:n 24 %). Nämä kustannukset pidätetään asiakkaalle palautettavasta kauppahinnasta.

Muotolevy Oy järjestää palautettavien tuotteiden noudon. Palautuksissa asiakkaan on toimitettava tuotteet rahdinkuljettajan saataville, samaan paikkaan, jossa ne asiakkaalle luovutettiin. Kuljetusliike sopii asiakkaan kanssa tuotteiden noutoajan. Asiakkaan on oltava paikalla sovittuna noutoaikana. Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palautettavien tuotteiden tulee olla virheettömiä, pakattuina tuotepakkauksiinsa, ja pakattuina kuljetusta varten samalla tavalla kuin ne luovutushetkellä ovat olleet pakattuina. Jos asiakas ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, perii Muotolevy Oy tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, kieltäytyy Muotolevy Oy kokonaan palauttamasta asiakkaan maksamaa summaa.

Asiakkaan valintojen mukaan valmistettavien tuotteiden osalta, joiden toimitusaika verkkokaupassa on yli viisi arkipäivää, asiakkaalla ei ole 14 päivän peruuttamisoikeutta. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus tilauksen perumiseen, jos tilattua tavaraa ei ole vielä luovutettu asiakkaalle. Asiakkaan valintojen mukaan valmistettavien tuotteiden tilauksen perumisesta, Muotolevy Oy perii asiakkaalta korvauksen, joka on tapauskohtainen. Korvauksen arviointiin vaikuttaa muun muassa se, kuinka yksilöllinen tilattu tuote on, kuinka pitkälle sen valmistus on edennyt, tilauksen purkamisen ajankohta, Muotolevy Oy:n todelliset kulut ja saamatta jäänyt myyntivoitto.


TAKUU

Muotolevy Oy myöntää Eclisse-kehykselle kahdentoista (12) vuoden sekä oville ja lisävarusteille kahden (2) vuoden takuun ostopäivämäärästä alkaen. Takuun edellytyksenä on Muotolevy Oy:n lasku tai kuitti ostotapahtumasta.

Muotolevyllä on oikeus valintansa mukaan korjata, toimittaa uusi vastaava tuote tai myöntää alennus tuotteen hinnasta. Tuotteen korjaaminen tai uuden toimittaminen ei pidennä takuuaikaa.

Takuu on voimassa edellyttäen, että tuote on varastoitu oikein, asennettu asennusohjeiden mukaisesti ja tuotetta on käytetty käyttötarkoitukseensa normaaleissa käyttöolosuhteissa. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä virheitä, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan tuottamuksesta. Takuuseen perustuva vaatimus on esitettävä Muotolevy Oy:lle kirjallisesti takuuaikana ja kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun asiakas on havainnut virheen.

Muotolevy Oy ei vastaa suoranaisesti eikä välillisesti kolmansille osapuolille virheellisestä tuotteesta tai tuotteen osasta, töiden korjauksesta ja/tai asennuksesta tai tuotteen korvaamisesta syntyneistä kustannuksista ja/tai vahingoista.

Takuu ei kata puun luontaisista ominaisuuksista tapahtuvia muutoksia kuten esimerkiksi puulajin syykuviota ja mahdollisia sävyeroja, pinnan värisävyn muutosta tai pihkan nousemista pintaan viimeistelykerroksen läpi ja siitä johtuvia mahdollisia värimuutoksia viimeistelykerroksessa. Oven tasomaisuuden maksimiraja pitkittäissuunnassa on asennushetkellä 4 mm 2m:n matkalla tai kuuden kuukauden kuluttua asennuksesta 5 mm 2m:n matkalla. Puuoven varastointi- ja käyttöolosuhteet tulee olla suositusten mukaisia standardin EN 15251 mukaan (”Sisäympäristön lähtötiedot rakennusten energiatehokkuuden suunnitteluun ja arviointiin ottaen huomioon ilman laatu, lämpöolot, valaistus ja äänitekniset ominaisuudet”).


YLIVOIMAINEN ESTE

Muotolevy Oy ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä, Muotolevy Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta syystä kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta.


ERIMIELISYYDET

Erimielisyydet asiakkaan ja Muotolevy Oy:n välillä pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli tämä ei onnistu, asiakas voi ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan, joka voi sovitella riitaa. Mikäli sovittelu ei tuota tulosta, asiakas voi viedä asian kuluttajariitalautakuntaan. Lautakuntakäsittely on molemmille osapuolille maksuton. Jos riita päätyy tuomioistuimeen, se käsitellään Muotolevy Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Evästeasetukset

Välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä sivujemme teknisen toiminnan kannalta, eikä niitä voi kytkeä pois päältä. Toiminnalliset evästeet ovat keskeisiä esimerkiksi sivujemme selaamisen ja sivujemme ominaisuuksien käyttämisen kannalta.

Analytiikka

Nämä evästeet keräävät ainoastaan anonyymia tietoa siitä, kuinka sivujamme käytetään. Analytiikkaevästeiden avulla pystymme mittaamaan ja analysoimaan sivujemme toimintaa. Käytämme näitä evästeitä esimerkiksi tietääksemme, mikä sivujemme sisällöistä on suosittua sekä varmistaaksemme, että kävijät löytävät heille merkitykselliset sisällöt. Kaikki kerätyt tiedot ovat tilastollista aineistoa, eikä niistä voi tunnistaa henkilöitä. Voit kuitenkin halutessasi poistaa näiden evästeiden käytön milloin tahansa.

Kohdistus- ja mainosevästeet

Voimme käyttää näitä evästeitä esimerkiksi sinulle kohdennetun mainonnan täsmällisyyden ja kiinnostavuuden parantamiseen. Evästeitä voidaan käyttää myös sivujemme sisällön tekemiseksi sinua kiinnostavammaksi. Tietojen kerääminen perustuu selaimesi tai laitteesi yksilölliseen tunnistamiseen. Voit halutessasi poistaa näiden evästeiden käytön milloin tahansa.