Villa Beauty

Villa Beautyn 171 m2:n huonepinta-ala pitää sisällään kolme makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, kodinhoitohuoneen ja saunatilat sekä kaksi työhuonetta. Villa Beauty onkin paitsi nelihenkisen Pajalan perheen koti, myös samassa rakennuksessa toimivan kauneudenhoitolan yrityksen toimitila. Työtilat on eriytetty asuintiloista järjestämällä niihin kulkeminen kodinhoitohuoneen sisäänkäynnin kautta.

Talon keittiö-olohuonealueelta kodinhoitohuoneeseen sekä kodinhoitohuoneesta pesuhuoneeseen johtavat oviaukot on varustettu Eclisse Pocket Door Syntesis Line -liukovijärjestelmillä. Yksinkertainen ja minimalistinen ratkaisu antaa kodin pystypinnoille selkeät linjat. On vain oviaukko, seinä sekä sen sisältä tarvittaessa esiin liukuva ovilevy – ei listoja, karmeja tai muitakaan ovenpieliä.

Teemu Pajala kertoo Syntesis Linen olleen ratkaisu, jossa yhdistyivät tyylikkyys ja käyttötarkoituksen mahdollistava toiminnallisuus.

– Ovet ovat simppelit ja yksinkertaiset, listattomat ja modernit. Nämä tilat ovat sellaiset, että niissä pitää olla liukuovi. Esimerkiksi pesuhuoneessa kääntyvää ovea ei olisi saatu sijoitettua järkevästi, koska toisella puolella on ikkuna ja toisella alkaa heti kaapisto, Teemu Pajala kertoo.

Jaa kirjoitus

Kohteen liukuovet