Rock-Kivitalo Villa Aletta

Erittäin allergiaystävällisistä materiaaleista rakennetun Villa Alettan 165 asuinneliömetriä jakautuvat mm. neljään makuuhuoneeseen sekä saunan ja höyrysaunan sisältävään kylpyhuoneeseen. Viisihenkisen Lahden perheen kodin huonetilat on suunniteltu palvelemaan joustavasti lapsiperheen arkea.

– Asunnon yhteiset oleskelutilat on sijoitettu alakertaan ja makuuhuoneet sekä viherhuone yläkertaan. Lapsi- ja koiraperheen arki oli suunnittelun lähtökohtana, ja materiaalit ja muut ratkaisut on valittu sen mukaisesti, Miia Lahti kertoo.

Eclisse Pocket Door -liukuovet antavat uusia mahdollisuuksia kodin sisätilojen suunnitteluun. Seinän sisään liukuvat väliovet ovat paitsi modernin tyylikkäitä, myös tilansäästöä tarjoava ratkaisu.

– Halusimme välttää hukkatiloja ja tilasyöppöjä. Eclisse-ovet antoivat meille mahdollisuuden joustavaan ja tiloja kunnioittavaan sisustukseen. Ovistakin tuli osa sisustusta makuuhuoneessamme. Lisäksi ovien liukumekanismi on turvallinen myös perheen pienille sormille, Lahti kertoo.

Jaa kirjoitus

Kohteen liukuovet