Profin House

Profin House on lapsiperheille suunniteltu paritalo, jonka kummastakin asunnosta löytyy viisi huonetta, keittiö, kylpyhuonetilat, autotalli sekä varasto. Asuinpinta-alaltaan ne ovat 138 m2 ja 132 m2 kokoisia. Rakentamalla riittävä määrä huoneita on varauduttu lasten kasvamisen myötä tapahtuviin tilatarvemuutoksiin. Myös tilojen turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen on Profin Housessa kiinnitetty erityistä huomiota.

Profin Housen arkkitehtoninen lähtökohta on ollut tilantunnun maksimoiminen. Tavoitetta tukemaan on suunniteltu runsaasti suuria ikkunapintoja. Eclisse Pocket Door -liukuovijärjestelmät sopivat täydellisesti osaksi avaruutta ja selkeälinjaisuutta korostavaa arkkitehtuuria.

Seinän sisään liukuvat väliovet mahdollistavat tilojen saumattoman yhdistämisen tai niiden jakamisen tyylikkäästi ja tehokkaasti. Profin Housessa on käytetty yksinkertaista ja minimalistista Syntesis Line –kehystä sekä Syntesis Luce -kehystä, joka mahdollistaa elektronisten ohjainten ja johdotusten asentamisen samaan seinään liukuovikehyksen kanssa.

– Liukuovet tuovat huomattavasti enemmän tilantuntua ja avaruutta, eivätkä ole aina edessä, toisin kuin saranoidut ovet. Tyylikäs ja toiminnallisesti järkevä ratkaisu, Profin Housen rakennuttaja Veikko Perttuli perustelee kohteen oviratkaisuja.

Jaa kirjoitus

Kohteen liukuovet