Lakka Laine

Lakka Laine on viisihenkisen perheen koti. Talon koko rakennuksessa kiinni oleva autotalli mukaan luettuna on 372 m2. Neliöt pitävät sisällään viisi huonetta, avokeittiön sekä kylpyhuonetilat.

Lakka Laineen tilat on suunniteltu sen asukkaiden – kahden aikuisen, 12-vuotiaan tyttären ja 10-vuotiaiden kaksospoikien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Talon erikoisuutena on jokaisesta makuuhuoneesta löytyvät henkilökohtaiset suihku- ja wc-tilat. Lisäksi lapsille löytyy heidän käyttöönsä tarkoitettu arkiolohuone.

Talon spa-osaston oviratkaisuiksi on valittu Eclisse Pocket Door Syntesis Line -liukuovijärjestelmät. Listaton toteutusratkaisu tekee tiloista selkeälinjaiset. Timo Laine toteaakin täyslasisella ovilevyllä varustettujen liukuovien sopivan uuden kotinsa kylpyhuonetiloihin mainiosti sekä tyyliltään että toiminnallisuudeltaan.

– Ovissa on molemmat hyvät puolet. Saunaosastolla on suihkun yhteydessä pieni wc, jonka ovi olisi varmaankin ollut poikkeuksetta märkä, mikäli siihen olisi laitettu normaali väliovi. Liukuovi sopii oikein hienosti myös tilan tyyliin.

Jaa kirjoitus

Kohteen liukuovet