Kokeile Eclisse-liukuovia Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.

Seinän sisään liukuvat liukuovet ovat säväyttävä sisustuselementti, joka vapauttaa samalla kodista neliöitä hyötykäyttöön.

Eclisse Pocket Door -liukuovet ovat esillä viidessä Porin Asuntomessujen messutalossa. Tule ja kokeile pehmeästi liukuvia Eclisse-ovia!

Tutustu Eclisse-liukuoviin näissä kohteissa:

Kohde 20: CasaKivi

CasaKivi on valoisa yksikerroksinen kivitalo. Listattomat oviaukot ja siten selkeät yhtenäiset seinäpinnat mahdollistavat Eclisse Syntesis Line -liukuovet valittiin makuuhuoneen, vaatehuoneen ja kylypyhuoneen oviksi.

Eclisse Pocket Door - Casakivi - Porin Asuntomessut
Eclisse Pocket Door - liukuovi seinän sisään

Kohde 22: Wienerberger JokiDuo – Talo A & B

JokiDuo on tyylikäs paritalo, jonka kummankin asunnon sisäovet on toteutettu pääosin Eclisse-liukuovilla. Kohteessa on käytetty monia erilaisia ovilehtiä, joten liukuovia harkitsevalle JokiDuo on loistava inspiraation lähde.

Kohde 24: Porin Villa Sun

Villa Sun on kahden talon erillistaloyhtiö. Raikkaan yksinkertaisesti ja skandinaaviseen tyyliin vaalein sävyin sisustetussa kodissa on näyttävä opaalilasinen Eclisse-liukuovi, joka sointuu tyylikkäästi yhteen hienon seinäpaneelin kanssa.

Eclisse Pocket Door - Villa Sun - Porin Asuntomessut
Eclisse Pocket Door - Villa Poiju - Porin Asuntomessut

Kohde 28: Villa Poiju

Messukohteista lähimpänä Kokemäenjoen rantaa sijaitseva Villa Poiju on suuri L-mallinen talo. Työhuoneen ja asukasperheen vanhempien makuuhuoneen ovina ovat pehmeästi seinän sisään liukuvat Eclisse-liukuovet.

Kohde 30: Casa Terde

Casa Terde on saanut nimensä talon kahdesta suuresta terassista – 67-neliöinen näyttävä kattoterassi jää varmasti messukävijän mieleen. Sisätiloissa väliovina on kuusi Eclisse-liukuovea, jotka Soft Close -toimintonsa ansiosta sopivat erityisen hyvin lapsiperheen kotiin.

Eclisse Pocket Door - Casa Terde - Porin Asuntomessut

Messujen teemana Asuminen läpi ihmiselämän

Asuntomessujen messurakennuksissa ratkotaan arkielämää eri ikävaiheissa hankaloittavia haasteita.

Eclisse Pocket Door -liukuovet sopivat teemaan erinomaisesti. Liukuovet tukevat esteetöntä ja sujuvaa asumista sekä kodin muunneltavuutta. Seinän sisään liukuva väliovi ei käänny kulkijan eteen kummastakaan suunnasta tultaessa, ja kynnyksettömästä oviaukosta on helppo kulkea niin potkumopon kuin liikkumisen apuvälineenkin kanssa.

Eclisse-liukuovi on myös säväyttävä ja modernin tyylikäs sisustuselementti, joka toiminnallisuutensa ansiosta tarjoaa runsaasti vapautta sisustamiseen.

Lataa messukartta tästä