Äänieristetty liukuovi pitää äänet kurissa

Seinän sisään liukuvat Eclisse-ovet tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen äänenhallintaan. Vakiomallistolla saavutetaan Rw 22 dB ääneneristävyys, mutta sen lisäksi Eclisse-valikoima tarjoaa erityisen dB-liukuovimalliston.

Eclissen äänieristysovet tarjoavat saman käyttömukavuuden ja mahdollisuuden tilan säästämiseen kuin vakiomallitkin. Seinän sisään liukuva väliovi vapauttaa 2-3 m2 tilaa hyötykäyttöön verrattuvana avautuvan saranaoven kääntösäteeseen – ja mitä enemmän liukuovia asunnossa on, sitä enemmän tilaa vapautuu hyötykäyttöön.

Tuttu tyylikkyys entistäkin paremmalla ääneneristävyydellä

Eclisse on tunnettu edistyksellisestä käyttömukavuudesta sekä tyylikkäistä oviratkaisuista. Eclisse dB-malliston ovet liukuvat oviaukossa yhtä sujuvasti ja ovat yhtä tyylikkäitä kuin vakiomallitkin. Äänieristetyt liukuovet istuvat näin saumattomasti yhteen muiden asunnon Eclisse-ovien kanssa.

Eclisse-liukuovi väliseinän sisään Case Luminary_17
Eclisse Pocket Door -liukuovet - tilansäästöä ja vapautta sisustamiseen

Ääneneristystä tavallisen elämän tarpeisiin

Jokaisessa asunnossa on tiloja, joissa on tarve paremmin ääntä eristäville oville. Useimmiten rauhaa kaivataan työhuoneisiin, WC-tiloihin ja kylpyhuoneisiin, makuuhuoneisiin, televisio- ja harrastushuoneisiin sekä kodinhoitohuoneisiin ja teknisiin tiloihin.

Äänieristetty liukuovi auttaa kodin äänimaailman rauhoittamisessa pitämällä äänet tarpeen mukaan joko yhden tilan sisällä tai sen ulkopuolella.

Kolme eri äänieristystasoa: 25, 30 ja 37 dB

Eclisse dB -malliston liukuovet ovat saatavilla kolmessa eri äänieristysluokassa. Äänieristysovet ovat tilattavissa laajan värikartan mukaisissa sävyissä ja erilaisilla viilupinnoilla. Ovet ovat myös varusteltavissa Soft Close -hidastimilla.

Katso tarkemmat tiedot ovimallien sivuilta:

Eclisse 25 dB

Eclisse 25 dB lisää rauhallisuutta ja yksityisyyttä esimerkiksi kodinhoitotiloihin tai työtiloihin. Valitessasi ääntä eristävän liukuoven lisäät kotisi asuinmukavuutta jokaisena päivänä. Eclisse 25 dB -ovi on asennettavissa normaaliin 66 mm seinärunkoon.

Lue lisää Eclisse 25 dB -ovesta

Eclisse 30 dB

Eclisse 30 dB blokkaa tehokkaasti äänet kahden huoneen välillä. Se sopii erinomaisesti perheasuntoihin makuuhuoneiden ja olohuoneen väliin tai työtiloihin. Kehysten runkopaksuus 95 mm.

Lue lisää Eclisse 30 dB -ovesta

Eclisse 37 dB

Eclisse 37 dB tarjoaa korkeimman tason äänieristystä hyvin vaativiin tiloihin, kuten musiikkihuoneisiin, harrastustiloihin tai julkisiin toimitiloihin. Ovi liukuu piiloon seinän sisään yhtä sulavasti kuin tavallinen Eclisse-ovikin. Kehysten runkopaksuus 97 mm.

Lue lisää Eclisse 37 dB -ovesta